RENOVER MEDENS DU KØRER
MOTOR - GEARKASSE - BAGAKSEL
RVS Technology® Treatment beskytter effektivt mod slidtage, og genskaber allerede slidte dele i hvilken som helst fungerende mekanisme til oprindelige tolerencer. Dine gamle tro tjenere - bil, motorcykel, båd, traktor m.m. - ja, hvad som helst under ordinær drift bliver betydeligt bedre, nærmest som ny.
 Motorrenovation - Se her de forskellige muligheder for at renovere din bil med RVS-TEC.  - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!
  Følgende resultat opnåes ved RVS-motorrenovering:
   
Genskabelse og slidbeskyttelse af samtlige friktionsdele.
Motoreffekten øges op til producentens opgivne værdier.
Brændstofforbruget sænkes med 5-13 % under kørsel og op til 30 % under tomgang.
CO- og HC-værdierne i udstødningsgasserne sænkes med 10-40 %.
Olieforbruget falder.
Mislyde og vibrationer mindskes flere gange.
Vinterstart lettes, og slidtagen ved koldstart mindskes radikalt.
Olietrykket ved tomgang stiger med 1-1,5 kg/cm².
Kompressionen i cylindrene stiger med op til 20 % og udlignes.
Kørestrækningen mellem serviceintervallerne kan fordobles.
Muligheden findes for at køre op til 200 km helt uden olietryk (ikke med hydrauliske ventilløftere).
Behandlingseffekten holder sig i mindst 100.000 km.
  Følgende resultat opnåes ved RVS-gearkasse / bagakselrenovering:
   
Genskabelse og slidbeskyttelse af samtlige friktionsdele.
Brændstofforbruget sænkes (i kombination med RVS-motorbehandling) med op til 20 %.
Mislyde og vibrationer elimineres fuldstændigt.
Bilen ruller lettere, og motoren føles stærkere.
Behandlingseffekten holder sig i mindst 100.000 km.

Produkter til aut. gearkasse klik her

Produkter til motorrenovering klik her

Produkter til bagtøj/bagaksel renovering klik her

Produkter til manuel gearkasserenovering klik her
Er det virkeligt muligt? - Her er nogle citater fra kundebreve og presseudklip.
TEKNIKENS VÄRLD (Nr 11, maj 2004) tester RVS-behandlingen på en amerikansk V8
"...Før behandlingen var kompressionen noget ujævn, specielt første cylinder haltede bagefter. Efter behandlingen var kompressionen betydeligt mere jævn. Som ved et trylleslag kom den første cylinder op fra 7,4 til 9,4..."
"Et stort tysk seriøst firma, som aldrig ville skrive usandheder om noget testresultat. De påstod to ting i deres test. Dels at et nyt lag var opbygget på overfladerne, dels at midlet havde en kompressionsforhøjende effekt.
- Der er utvivlsomt opbygget et nyt lag på cylindervæggene. Så er det en logisk følge, at kompressionen stiger eftersom cylindervolumen bliver mindre."
  Målingen viser tydeligt en forbredring.  - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!
Starten  - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!   Behandlingen begynder at virke  - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!   slutresultatet viser en mærkbar forbedring  - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!   Testrapport
Dette forsøgsresultat viste allerede efter en times tomgangskørsel med testkøretøjet, at en tydelig forbedring af kompressionsdataene kunne noteres gennem behandlingen med
RVS-Technology®-Gel. Kompressionsdataene for cylindrene 1-3 steg fra et område mellem 4 og 6 til ca 8,5 til 10,5. Dermed opnåedes en tydelig forbedring af kompressionen i de fire cylindre (midterdiagrammet). Efter en testkørsel på 5 000 km finder man en yderligere forbedring af cylindrene 2 og 3 og sammenlagt et mere symmetrisk forløb i alle cylindrene.
 
Teknikken er udviklet gennem et internationalt samarbejde af RVS-TEC OY i Finland.