RVS-TEC - Gi´ din motor det glatte lag..
 
Alt forhandles gennem vores webshop: www.weboil.dk

Selv om en manuel gearkasse og bagtøj er relativt ukomplicerede mekanismer, er det ikke altid let at fastslå den rette årsag til eventuelle problemer. Visse symptomer, lyde og vibrationer kan være meget ens ved helt forskellige problemårsager.

Fejlfindingen bliver ofte besværliggjort af, at fejlen kun opstår under kørsel, og ofte også kun ved visse hastigheder og belastninger. Dette gør det ofte umuligt at undersøge køretøjet under stilstand.

I og med at lydene spreder sig ret så kaotisk i karosseriet, bliver det ganske svært at køre og samtidigt lytte. Mislyde, som eksempelvis helt åbenbart stammer fra bagtøjet, kan i virkeligheden vise sig at stamme fra koblingens trykleje, trækaksler, kardankryds eller hjullejer.

Det er imidlertid helt afgørende for en vellykket behandling, at den rigtige årsag til problemet kan findes. Er du i tvivl, kan du bede en specialist om at undersøge køretøjet. Chancer man, bliver resultatet helt beroende på held. På den anden side kan det være økonomisk forsvarligt at forsøge at gætte sig frem til problemet, idet selve fejlfindingen med sikkerhed bliver dyrere end RVS-behandlingen.

Her er det T3 og T5 du skal bruge.

Automatgear.
En automatgearkasse er både en mekanisk og hydraulisk (nu for tiden ofte også elektronisk) anordning. RVS-behandlingen kan, som bekendt, kun genskabe mekanisk slidte dele og i bedste fald rense oliekanalerne, hvis de ikke er totalt tilstoppede af forureninger.
Hvis man allerede har skiftet olien og filteret i gearkassen, men trods dette ikke har fået nogen forbedring, er det værd at satse på RVS-behandlingen, selv om man gør det så og sige på må og få. Alternativet – at renovere på traditionel vis eller udskifte – bliver betydeligt dyrere.

To ting er dog helt sikkert med RVS-behandlingen – maskindelene beskyttes effektivt mod fremtidig slidtage, og friktionen i gearkassen formindskes, hvilket leder til brændstofbesparelse.


Til renovering af automatisk gearkasse skal du bruge en T6A.

Alt forhandles gennem vores webshop:
www.weboil.dk