RVS Technology® Treatment beskytter effektivt mod slidtage, og genskaber
allerede slidte dele i hvilken som helst fungerende mekanisme til oprindelige
tolerencer. Dine gamle tro tjenere - bil, motorcykel, båd, traktor m.m. -
ja, hvad som helst under ordinær drift bliver betydeligt bedre, nærmest som ny.
 

Approved by TÜV
 TÜV SÜD Automotive
 Report Nr: 10-00053-UA-GBM-00

Spar op til 5,6 % på dit brændstofforbrug med
RVS-TEC,
TÜV dokumenteret!
 
RVS til personbiler RVS til pick-up og varebiler RVS til motorcykler  RVS til både
 
 RVS til
automat
gearkasse

 RVS til
dieselpumpe

 RVS til
bagaksel/
bagtøj
 

 

 

 

SÆNK BRÆNDSTOF FORBRUGET   REDUCER UDSLIP MED 10-40 %  
SPAR DYRE RESERVEDELE
OG SKÆR NED PÅ REPARATIONSOMKOSTNINGER
RVS-TEC motorrenovering til alle motorer! Både benzin og dieselmotorer. - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!   RVS Technology® er en ny teknik, som gør det muligt at danne en ferrosilikat (metal keramisk) overflade struktur på friktionsflader af jern. Den nye overfladestruktur har unikke fysiske og kemiske egenskaber, og det er muligt at gendanne slidte overflader til deres originale tilstand uden at adskille udstyret, som skal behandles.
.
 
Det unikke ved RVS Technology® er, at gendannelsen finder sted under normale driftsbetingelser, og at restaureringsprocessen automatisk stopper, når det nødvendige resultat er opnået.
Tolerencerne i ethvert friktionspar i maskineriet bliver optimeret til et niveau, som er svært at opnå selv med nutidens produktionsudstyr.
Alt dette bliver gjort uden at adskille og samle maskineriet, og uden at købe dyre reservedele. Resultatet er et pålideligt maskineri i meget lang tid.
  Motorrenovering med RVS-TEC vil mindske udslippet af CO2, og derved gavne miljøet! - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!
         
Motorrenovering af ALLE slags forbrændingsmotorer! - Brugt gearkasse, brugt motor, brugt bådmotor eller bare brugt motor og gearkasse, RVS-TEC kan ikke kurer defekte dele, men er gearkasse eller motor, dieselpumpe eller automatisk gearkasse, bagaksel og bagtøj, servostyring eller totakts motor bare slidt, så er muligheden til sted for reparation af det med RVS motor og gearkasse renovering!   RVS Technology® virker overalt, hvor der findes friktion, d.v.s. hvor der er varmeenergi opstået ved friktion.
Den nye overfladestruktur er opstået som en kemisk forbindelse med det originale metal. Der er ingen skarp adskillelse mellem den oprindelige overflade og den nye overfladestruktur, og derfor kan den metalkeramiske overflade ikke fjernes som f.eks. overfladebehandlinger af crom og nikkel.
         

Find oliemængden i dit køretøj, så du kan bestille det rigtige produkt:

OLIEVOLUME TABEL PERSONBILER

ALFA ROMEO  AUDI  BMW  BUICK  CADILLAC  CHEVROLET  CHRYSLER JEEP  CITROEN  DAEWOO  DODGE  FIAT  FORD  HONDA  HYUNDAI  JAGUAR  KIA  LAND ROVER, RANGE ROVER  MAZDA  MERCEDES-BENZ  MITSUBISHI  NISSAN  OPEL  PEUGEOT  RENAULT  SAAB  SEAT  SKODA  SUBARU  SUZUKI  TOYOTA  VOLKSWAGEN  VOLVO

OLIEVOLUME TABEL LETTE TRANSPORT KØRETØJER
BEDFORD  CITROEN  DAEWOO  DAIHATSU  FIAT  FORD  HYUNDAI  IVECO FORD-IVECO  MAZDA  MERCEDES-BENZ  MITSUBISHI  NISSAN  OPEL  PEUGEOT  RENAULT  SEAT SKODA  TOYOTA  VOLKSWAGEN

OLIEVOLUME TABEL MOTORCYKLER 
APRILIA  BMW  CAGIVA  DUCATI  HARLEY-DAVIDSON  HONDA  KAWASAKI  SUZUKI  TRIUMPH  YAMAHA