RVS-TEC Gi´ din servostyring det glatte lag..          Alle produkter er gennemtestet! 

Ny nem og billig måde at forlænge livet på din servostyring!
Læs i bunden af siden, om en af vore kunders gode erfaring med at
få renoveret sin servostrying med RVS-TEC! 

Nem renovering af servostyring!
Er du i tvivl om hvordan du skal gøre det, eller har du spørgsmål af nogen som helst
art, så ring til os på hverdage mellem 8 og 16, eller mail til os her.


Husk at læse nogle af alle vore kunders gode erfaringer her.

Behandlingsteknikken for renovering af din servostyring er i princippet den samme for alle mekanismer.

Man suger en lille smule olie ud af systemet, eller hvis olieniveauet tillader det, tilsætter man ca. 1-2 dl af kompatibel olie blandet med RVS-materialet - (Husk at omryste blandingen godt).
Hvis der er oliefiltrering i systemet, anvender man RVS-produkter beregnet til motorbehandling. Ellers er det bedre at anvende RVS til transmissioner (den har lidt grovere struktur, og er derfor mere effektiv). Straks efter tilsætning af RVS-olieblandningen i systemet lader man mekanismen arbejde. Opbygningen af det metalkeramiske lag sker kun under friktion, og friktionen findes kun når maskinen er i drift. Dvs. at behandler man en servostyring løfter man forhjulene fri og drejer rattet fra side til side i ca. 15 min, og kører bagefter med bilen på en snoet vej i ca. 1 time (friktionen er større under belastning)
Behandler man hydraulik systemet i en Citroen - løfter og sænker man bilen til yderpositionerne i 10-15 min, og kører bagefter ca. 1 time. 

Doseringen af RVS-materialet bestemmes af oliemængden i systemet. Hvis der er tale om et hydrauliksystem med rigtig stor olievolume, kan man kortslutte systemet (lave mindre kredsløb) for at øge koncentrationen af RVS-materialet i olien.

Ved tryk på "Køb" åbner vores webshop - Weboil - hvor der kan købes online RVS-TEC, samt mange andre super gode produkter.

RVS Technology til servostyring
    Pris pr. stk.  
Artikel   exl. moms inkl. moms  
P2 til renovering af servostyring 181,60 227,00

Køb 


Endnu en af vores kunder har fået en meget bedre servostyring med RVS-TEC!

24-09-2010
Med stor begejstring slutter jeg mig til gruppen af tilfredse brugere af Jeres produkter.
Jeg har "rvs-renoveret" dieselmotoren i min bil (Ford Transit, årgang 1991, 2,5 l. diesel, kørt km: 263.000). Det er helt fantastisk, hvad rvs-produktet D6 har gjort ved motoren. Det er som at få en helt ny motor, både hvad støj (før lød den som et maskingevær - nu lyder den som en velsmurt symaskine!!) og hvad kræfter angår. Den er både blevet hurtigere og har fået meget bedre acceleration. - Helt fantastisk og kan absolut anbefales!!
Og nu til servostyringen, som nærmest var helt stået af, det var nærmest som at køre en af de gamle Land Rovere helt uden servostyring (hvis nogen da har prøvet / kan huske det!?!): en gang rvs-p2 gjorde underværker, men først da jeg, ud over p2'en yderligere kom 20 ml D6 i, hjalp det helt fantastisk. Nu er det som om servostyringen er blevet fornyet (og den kan selv rette op igen!!!).
Helt igennem nogle fantastiske produkter -
Tak for det!!
Hilsen fra
Asger Funder Markussen, Fredericia.


Alt forhandles på
www.weboil.dk
     
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 12:00!